Återbesök

Då har har vi varit tillbaka med Kapello på Åby för ett återbesök.
Det som vi skulle göra där var att Kapello skulle bli special skodd, eftersom han lätt flyter ut lite på bakhovarna.
Sedan skulle veterinären kolla på honom igen, och hon tycker att han har förbättrat sig så nu ska han få metacam i  tio dagar, sedan får jag börja skritta honom igen.

Och med Noki har vi börjat sätta igång nu som sagt, men vi tar det försiktigt för att allt ska gå rätt fram. Vi ska även beställa tid i Husaby för ett sista återbesök, för att få det sista beskedet. I nuläget ser det ganska bra ut men jag vågar inte säga för mycket. 

Efter all otur jag har haft nu så har jag slutat hoppas och ha för stora förväntningar, utan väntar med glädjen till det är konstaterat.  

Men det känns skönt att allt börjar gå frammåt igen iallafall.

Som Louise skrev så kommer denna bloggen ha lite sommarlov nu, men jag kommer att skriva lite till och från om hur det går med hästarna (det stora sakerna), inte kanske vardagsridpassen...




två bilder från igår när vi väntade på vår tur...

// Elin

En till blogg

Denna bloggen har fått sommarlov, den "drivs" ju ändå mest i ett skolsyfte eller vad man ska kalla det och eftersom att det är lov nu får även bloggen lov ;)
elin bloggar ju i sin egna blogg http://elinceloe.myshowroom.se
nu har även jag skaffat en blogg där jag skriver varje dag http://minsyster.myshowroom.se   jag startade den nu när syrran åkt iväg till NZ, men läs den om ni vill eller inte vill, ni väljer själva ;)
/Louise
ps. blogg.se verkar krångla från min dator så ni får kopiera länkarna, det verkar inte gå att trycka på dem...

5:30

Hej!

Igår var klockan ställd på 5:30.. Känns så fel på ett sommarlov.
Anledningen var att vi skulle vara på Åby med Kapello kl 7:30. Vi var där till 13:30... Så det blev en lång dag. Men de var väldigt noga så de inte skulle missa något. Vi rönkade hans ben osv. Tillslut så kom de fram till att han hade vrickat sig eller viridigt till benet, eller vad man nu ska kalla det..

Så nu ska han gå på antibiotika och han får inte ridas på ett par veckor. Han får inte heller spring i hagen, så det betyder ingen sommarhage, men som tur är så är våra vinterhagar jätte fina.

Det kanske låter konstigt att vi åkte upp och gjorde allt detta för en vrickning, men saken är den att jag är så trött på alla skador och alla resor hitochdit.Så nu kände jag att jag vill åka direkt till en specialist på engång istället för att åka omkring.


en bild från ibörjan på Kapello när han badade för första gången...

♥// Elin


Hejsan

Hejsan, detta gick ju bra...

Aja, skriver nu iallafall.
Vad har hänt sedan jag skrev sist..? Hästarna tränas som vanligt. De kommer inte ha någon sommar vila  någon av dom, eftersom det har varit så mycket under våren.
Eller ja kanske inte Pajaz, men han kan man säga har haft sin nu de senaste två veckorna. Eftersom det har varit ett uppehåll med dressyren, fast han har blivit motionsriden.

Pinokio, har jag sakta men säkert börjat sätta i gång nu. Vågar inte gå för fortfram utan tar varje dag som den kommer. Så vi ska snart boka tid i Husaby för att få det sista beskedet. (förhoppningsvis friskförklaras han)

Kapello, inget ovanligt har tränat honom som vanligt sedan skrev sist. Igår när jag skulle rida ut så visade han hälta på ena bak, så vi har fått tid på Åby, så vi ska åka och kolla honom så det inte är något allvarligt.
Känner att slutet av 2010 och början av 2011 verkligen har varit lyckosamt för min del när det kommer till skador.. Nu har jag fått för flera år framåt.


♥// Elin

Dagarna springer iväg

Första juli idag som ni säkert vet, men det jag undrar är vad som hände med juni? Sen sist jag bloggade har jag varit på två träningar, en hoppträning för Emma Emanuelsson och en terrängträning för Victoria Carlebäck. Båda träningarna med Råttan gick bra och nu taggar vi tävling i helgen. Falsterbo-veckan börjar imorgon men jag ska ner först på finalhelgen med Elin och mammorna :)    Hoppas att ni har det bra i värmen eller regnet eller vad det nu är för väder ;)
ett bad i vattengraven hos Carlebäck
/Louise

RSS 2.0