Gina Tricot Borås Grand Prix

Den största finalklassen som gick på söndagen vanns av danska Linnea Ericsson. 110 000 kronor vann hon, det är den strösta summan som någon någonsin vunnit i en nationell tävling i Sverige. Hästen hon red var Qruella M. Andra platesen togs av Lisen Bratt-Fredricson på Matrix, trea blev Linda Heed på Bee Wonderful, fyra kom Douglas Lindelöw med Caliando, femma Jannike West på Vivaldi K och femma Alexander Zetterman med Glory Days.

Banbyggaren Maria Alfredsson hade tänkt ihop en riktig klurig bana för ryttarna, endast en var felfri på hinder i grunden men dock med ett tidsfel. Det var Shane Carey, tyvärr kunde han inte starta i omhoppningen då hästen blev halt pga. någonting med hoven. Linnea var den enda felfria i omhoppningen och hade tidigare med sig 5 fel från grunden. Klassen hoppades i en winning round så de sju bästa från grunden fick hoppa omhoppningen.

Douglas Lindelöw var sist ut i omhoppningen, han hade med sig fyra fel från grunden och om han hade ridit omhoppningen felfritt hade första platsen och 110 000 kronor varit säkrade. Men Douglas med hans häst Caliando rev första hindret i tvåkombinationen och slutade därmed på en fjärde plats.


Linnea Ericsson


Lisen Bratt Fredricsson


Linda Heed


Douglas Lindelöw

Jannike West


Daniel Zetterman

/Louise
PS. jag hann inte ta några bilder på "området" som jag skrev tidigare men jag kan säga så mycket som att det inte gick att undgå att dt var Gina Tricot som var huvudsponsor ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0